С помощта на грима направете очите си по-големи

Малки трикове със сериозни резултати!
С помощта на грима направете очите си по-големи

Професията ми на телевизионен водещ на предаване с много години зад гърба ми, са ме научили, че с малки трикове при гримирането могат да се постигнат повече от блестящи резултати, ако човек знае какво търси и най-вече как да го постигне.

Предлагам ви няколко лесни за изпълнение метода, с които ще успеете визуално за увеличите големината на очите си и да предадете по-сериозен акцент върху тях.

Имайте предвид, че в този случай е важно устните ви да са по-незабележими, в противен случай ще получите 2 акцента, които няма да имат желаното от вас въздействие.

1605554Thinkstock/Guliver

1. Покрийте тъмните кръгове около очите си

Тъмните кръгове правят очите ви по-малки и те изглеждат изключително изморени. За да постигнете отлична визия е необходимо първо да нанесете околоочен крем или натурално масло и след което да поставите коректор близък до цвета на кожата на лицето ви. Имайте предвид, че тъмните кръгове се неутрализират с розов отенък, който трябва да бъде нанесен първо и след това другия цвят.
Съвет: Избирайте висококачествени коректори, като за предпочитане е да са органични.

2. Нанесете тъмна сянка в ъглите на очите

Нанесете сенки или молив по външния контур на клепача, който е по-добре да е в същия цвят с вашите очи.

3. Бели сенки в началото на очите

Белите сенки в началото на очите придават свежест, блясък и в същото време ги уголемяват. Не се лишавайте от тях, дори и в ежедневието.

4. Извийте миглите си

Използвайте правилната спирала за вашите очи, като се постараете преди това да извиете миглите си. По този начин очите ви ще изглеждат по-големи.

5. Сложете блед червен акцент върху клепачите

Бледият червен акцент върху клепачите придават естествен блясък и в същото време премахват и най-малката следа от умора.
Съвет: Използвайте върху клепачите същия цвят, който ползвате за руж.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април