Рецепта за по-дълги и гъсти мигли

Как да се сдобиете с тях бързо, евтино и ефикасно!
Рецепта за по-дълги и гъсти мигли

Как да се сдобиете с по-гъсти и дълги мигли?

Отговорът е: по възможно най-натуралния начин! В рамките на 1 месец ще почувствате значително подобрение, а след 2 месеца приятелите около вас ще мислят, че сте си сложили изкуствени мигли.

На първо място е важно да полагате всекидневни грижи за миглите си. Не си позволявайте лукса да не сваляте грима от лицето си и да не измивате спиралата от очите си, преди да си легнете!

Спокойно можете да използвате натуралните масла, за които писах преди известно време, тъй като те ще стимулират растежа на нови косъмчета и в същото време ще ги заздравят.

Всеобщо известен факт е, че мазането на миглите със зехтин, вазелин или рициново масло ще помогне да увеличите гъстотата, здравината, а и дължината на миглите. В случай, че използвате някой от тези методи, то нанасяйте маслата вечер преди лягане в основата на миглите, както и на самите мигли.

Освен тези разпространени варианти ви предлагам една маска за мигли, която ако нанасяте всеки ден в продължение на 2 месеца ще даде повече от очевидни резултати! Желателно е да използвате 100% натурални и студенопресовани масла от висок клас!

Необходими съставки:

1516067Thinkstock/Guliver

2 чаени лъжички кокосово масло
2 чаени лъжички рициново масло
2 чаени лъжички течен витамин Е

Поставете маслата с помощта на фуния в празен малък контейнер от стъкло и разклатете внимателно съдържанието. От получената смес с четка за мигли или памук нанасяйте по контура на миглите и на самите мигли вечер преди лягане. На сутринта измийте внимателно. Още след втората седмица ще почувствате значително подобрение на състоянието на миглите си. Няма да е грешка, ако не измиете маслата. Също така можете да нанасяте втори път от маслата сутринта вместо спирала.



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април