Перфектна шоколадова визия

С автобронзант
Перфектна шоколадова визия

Хей, лятото не е започнало още, а вече умирате от желание да имате плажен тен! Добре, де, добре. Ще си го получите - дори без старателно излагане на слънце :) 

Момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ще ви покажат как да се сдобиете с шоколадова визия, ползвайки така популярния през последните години автобронзант. 

Внимавайте в картинката! 

1. Започваме от избора на автобронзант. Дори и много да ви се иска да постигнете страхотен тен, по-добре не се "хвърляйте" на най-тъмния нюанс, съветват jenite. Колкото по-близо до естествения цвят на кожата е избраният продукт, толкова по-добре. Така няма да рискувате да се получи неприятна разлика, ако забравите да покриете някой участък от себе си с кремчето за почерняване.

2. За да постигнете равномерен тен, кожата ви трябва да е съвършено чиста и гладка. Затова е желателно да я ексфолирате, за да отстраните мъртвите клетки, както и 1-2 дни по-рано да се подложите на епилация.

3. Нанасяйте продукта с латексови ръкавици, защото иначе рискувате ръцете ви да станат по-черни от всяка част от тялото. Само не ги забравяйте накрая, за да не се получи другата крайност и да останат бели.

4. Започнете от краката нагоре, като обръщате внимание на извивките по себе си. Ако не ги намажете добре, възможно е да се получи видима линия между двете зони, която не изглежда никак красиво.

5. Преди да се облечете, изчакайте около 30 минути, за да сте сигурни, че сте изсъхнали. Действието на автобронзантите трае 2-3 дни, затова можете да поддържате изкуствения си тен, като нанасяте тънък слой през ден. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май