Ледено красиви

Или как ледът може да ни свърши работа в разкрасителните процедури
Ледено красиви

Ето, че отново сме готови да ви даваме умни съвети за красота. Този път обаче препоръките ни ще са "ледени":) Точно така. Само след ред разстояние ще ви покажем как да използвате лед в някои ритуали по разкрасяване.

Студените кристалчета могат да ви свършат перфектна работа, когато:

- Клепачите ви са подпухнали сутрин, в резултат на продължителното сънуване. Просто увийте няколко ледчета в хавлиена кърпа, която положете върху очите, докато чакате приготвянето на сутрешното си кафе. Нещата ще се оправят, ще видите.

- Преди да нанесете фон дьо тен или, като цяло – преди да започнете да се гримирате, вземете едно кубче и нежно го прекарайте през цялото си лице. Студът, който лъха от него, ще стегне порите на кожата, с което ще предотврати проникването на мръсотия в тях.

Или: направете си плодови ледчета и с тях внимателно ексфолирайте физиономията си.

- Имате пъпка? Спокойно! Сложете едно кубче върху нея, за да помогнете на възпалението да отшуми и червенината да изчезне.

795093Tidy Nest

Ами, такива работи!

А като заговорихме за лед, нека ви припомним, че днес е последният ден на готиния фестивал на ледените фигури, който се провежда в София. Така че, ако сте в столицата, побързайте да посетите събитието :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май