Лесен трансформърс на външния вид

С готини трикове в прическата
Лесен трансформърс на външния вид

Не, не ви е нужна пластична операция, за да се сдобиете с нова, различна визия :) Можем да ви предложим един доста по-лесен и порядъчно евтин начин да си я осигурите. Просто разнообразявайте често прическата си! Как?

Ето така:

Редовно сменяйте посоката :)

Признайте си, че винаги носите косата си на едната страна – на ляво, на дясно или за по-сигурно - по средата! Ок, така сте свикнали и сигурно се харесвате.

Истината обаче е, че въпросното еднообразие изключително много изтощава гривата ви. Неслучайно професионалните фризьори ще ви посъветват през месец да променяте начина, по който разделяте пътя си.

Така  не само ще се погрижите за здравето на кичурите си, но значително ще промените цялостното си излъчване. А нали точно от това имате нужда?

Тука има, тука няма

inm.comНе се съмнявайте, че бретонът има потенциал глобално да трансформира физиономията ви. Страхувате, че той няма да ви отива? Е, тогава постигнете подобен на него ефект, като с фиба приберете няколко кичура настрани.

Бонус: по същия хитър начин може да имитирате и къса прическа. Как? Ами, съберете косата си в отпуснат кок (може да ползвате и ластик за тази цел) и пуснете няколко палави кичура отпред. Никой няма да разбере, че сте запазили реалната дължина на гривата си, но резултатът пак ще е налице.

Права/къдрава? 

Ето ви един хубав повод да не злоупотребявате често с машата или пресата. Колкото по-рядко променяте по изкуствен начин произхода на гривата си, толкова по-силен ще е постигнатият ефект.

През останалото време съсредоточете усилията си в поддържането на естествената си прическа. Права или къдрава, сигурни сме, че знаете как да я оформяте по най-уникалния и привлекателен начин.

Истината е, че не необходимо да предприемате драстични промени във външния си вид, за да спечелите одобрението и вниманието на околните. Съсредоточете се в малките детайли и няма да съжалявате. 

Успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април