Вдъхновени от йога

Да развиваме телата и душите си
Вдъхновени от йога

Не знаем за вас, но ние черпим вдъхновение от йога с пълни шепи. Всеки ден древната индийска практика ни учи как да бъдем по-добри, по-смели и по-вярващи. Помага ни да поддържаме мир със себе си и с околния свят, както и да се радваме на живота с широко отворени очи.

Нещо повече, благодарение на нея, постоянно разширяваме набора от физически качества, които притежаваме. Разбрахме, например, че тялото ни може да бъде силно, издържливо и гъвкаво. Научихме го да изпълнява разнообразни движения, на които не сме предполагали, че е способно.  

Иначе казано, с йога редовно прескачаме границите на телесните (и духовните, разбира се) си възможности и това ни кара да се чувстваме горди и щастливи от себе си. А, ако искате практиката да направи същото и за вас, просто трябва да й се посветите ;) 

За да ви нахъсаме да го сторите обаче, ще ви подарим този красив фотоалбум:

Като се досещате, героите от снимките са обикновени хора с (не)обикновени възможности. Това, което умеят най-добре обаче, е да контролират тялото си така, че то да им се подчинява в изпълнението на сложни движения.

Предупреждаваме, че показаните асани са резултат от редовна практика, така че не ви съветваме да ги правите, без да сте изучили правилната им техника. 

Е, хайде, мятайте се на шалтето и да видим кой какво може ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април