Тренировъчен план и диета на Памела Андерсън

Тренировъчен план и диета на Памела Андерсън

Памела Андерсън е актриса, която спечели своята слава в сериали като Home Improvement (1991-1999), Baywatch (1989-2001) и V.I.P. (1998-2002). Макар, че наближава 50-те, тя притежава тяло, което кара мъжете да се обръщат, а жените да му завиждат.

Актрисата поддържа формата си със строга веганска диета и редовни тренировки. Нека разберем какви още тайни се крият зад тази секси фигура?

Тренировъчна програма

Тя се състои от вдигане на леки тежести, набирания, упражнения за мускулатурата на краката и джогинг. Памела се запалва по джогинга след  New York City Marathon през ноември 2013, в който участва с благотворителна цел. Тя е тренирала сериозно за състезанието и признава, че никога преди маратона не е тичала, дори и на най-кратки разстояния. Трябва да ѝ признаем позитивната нагласа.



Диета

Дейли Мейл издава, че Памела никога не е била привърженичка на месото. Тя следва строга веганска диета, и приготвя храната си сама. Тя споделя, че баща й е бил ловец и често е носел дивечово месо, но тя никога не го е харесвала. Тя дори го е помолила да спре да ловува, след като е видяла мъртъв елен окачен на кука до къщата. Еленът е бил без глава и кръвта му е изтичала в кофа. След като е започнала работа в PETA като напълно е спряла с употребата на месни и млечни продукти. Тя е осъзнала какво е причинявала на околната среда преди да спре месото и животинските продукти.

Ползите от веганството

След като започва да следва строга веганска диета, тя се променя изцяло. Метаболизмът, кожата и косата ѝ се подобряват. Според нея причината е, че месото и млечните продукти не са полезни за човешкото цяло.

1586122Guliver/Getty Images

Семпли вегански ястия

Според списание Hello Magazine, актрисата предпочита лесни вегански ястия като салата с бял или червен боб, която има само 5 съставки и дресинг от само 4 съставки. Тази салата може да бъде сервирана като класическо лятно барбекю. Някои други рецепти, които Памела обича включват киноа и джинджифил, салата от копър, яхния от леща и печени зеленчуци.

Без ботокс

Памела признава, че си е слагала ботокс, но резултатът не бил добър. Според нея очите й "потънали" в главата й тя въобще не се е харесала. Поради това, тя никога повече няма да си слага ботокс.

Тайната на красотата ѝ

Много хора биха жертвали всичко, за да разберат как Памела постига бляскавата си фигура. Тя обяснява, че всичко е до поддръжката. Смята, че всички трябва да поддържат фигурите си по същия начин, но трябва да внимават това да не се превърне в мания. Тя благодари и на майка си за хубавите гени.

1586111Колаж: Jenite.bg/Guliver/Getty Images

Красивото остаряване

Образците ѝ за остаряване са Джейн Фонда и Бриджит Бардо. Памела смята, че красотата идва отвътре и всички трябва да я прегърнем, както и да приемем това, което ни е дадено. Нейният съвет е да  се грижим за себе си, както и за вътрешната си красота и здраве.

Здравословен подход

Актрисата подканва всички да имат здравословна нагласа към живота. Не се колебайте да пробвате нови неща и се научете да се примирявате с нещата, които не ви се получават. Тя самата е приела този подход, след като се е подстригала много късо, но е осъзнала, че това въобще не й отива.

Правете добрини, за да се поддържате млади

Самата тя е основала фондацията Pamela Anderson Foundation, която е активна по проблеми с опазване на околната среда и правата на животните.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май