Оказа се ,че Майк си е подготвил домашното за България и успя да засрами повечето от гостите на къщата...

Оказа се ,че Майк си е подготвил домашното за България и успя да засрами повечето от гостите на къщата...

1785914

 В Здравей, България" - Майк Тайсън : Знам, че преди сте били Тракия, Костантинопол и Римската империя. 

Преди да се нарича България знам, че земите тук са били на траките. Преди това сте били част от Константинопол, а преди това - от Римската империя.

Най-великите бойци едно време са били тук. Знам, че тук, в България, е намерен и най-старият град. Това заяви в ефира на Нова телевизия Майк Тайсън."Много от хората в Къщата бяха доста сходни на мен. Хора, които са артисти, чувствителни, мили, много упорити и конкурентни. Измориха ме с хорото.

Много съм зле с танците", призна Тайсън."Не знам какъв щях да съм, така стана, че съм боксьор, сега съм артист, забавлявам хората по телевизията. Работя с една енергийна напитка.. Белият гълъб е просто един символ. Той е жесток, има йерархия при този вид, силен е, а и много красив.

От 9-годишен се занимавам с гълъби. Цялото ми семейство ги обичаше", сподели Тайсън, цитиран от Блиц.Той разказа и интересна история за тях: "Когато Наполен направил нашествие в Русия преди Ватерло, той имал войник в армията си, който пуска един гълъб, и той отива в дома на Родшилд, който първи научава кой губи или печели. Когато научава от гълъба, залага всичките си пари на печелившата страна."

"Изпитах страдание, което се полага на всеки, сега съм научил много истини", призна още Тайсън.

"На децата ми си казвам всичко. Основното, което трябва да се превъзмогне, като си в блато, е да търсиш истината. Да си честен със себе си. Приех исляма, защото това съм аз. Благодарен съм за животът, който ми е даден и за хората, които ме обграждат" добави спортистът.

"Има мюсюлмани, които са джихадисти - да. Религията не е тази, която залага адски машини, има и християнски терористи и всякакви националности. Опитвам се да се моля 5 пъти на ден. Аз имам една морална структура, която следвам. Преди да приема исляма бях католик. Не бях особено добър християнин, да си призная. Много по-удобно се чувствам като мюсюлманин. Няма разлика между двете, а просто нравственост" призна Тайсън.

ключови думи:
българия домашно

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври