Aнтиздравословен пример: Ан Хатауей

Актрисата влиза в роля с... 500 калории на ден
Aнтиздравословен пример: Ан Хатауей

Е, като цяло Ан Хатауей не е най-спортният пример сред мацките в Холивуд. Едва напоследък, след участието й в "The Dark Knight Rises" (поредният филм за Батман, чията премиера предстои), актрисата откри, че тялото й може да бъде едновременно силно и женствено.

Естествено бледата й кожа често предизвиква реки от коментари относно здравословното й състояние, съвсем безпочвени, разбира се. Но подготовката за последната й роля определено е пример, който ще маркираме с "Не правете това вкъщи! Никога!".

Ан участва в новата адаптация на "Клетниците" на Виктор Юго, където си партнира с Хю Джакман, Ръсел Кроу и Аманда Сайфрид. За превъплащението си в бедната проститутка Фантин и нейния призрак впоследствие, 29-годишната актриса обаче трябва да отслабне с поне още 7-8 килограма. justjared

По принцип, в това няма нищо фрапиращо, проблемът е, че резултатът трябва да бъде наличен в рамките на максимум 20 дни. Да, да, съвсем кратък срок.

За целта, Хатауей е подложена на сериозна тренировъчна програма, но и на зверска диета. Източник от продукцията твърди, че звездата преживява на максимум 500 калории дневно (и ние така, за малко да ни изпаднат очите от удивление!). Същият пояснява, че актрисата тренира усилено и се храни с по няколко ябълки на ден плюс протеинови шейкове. Освен това й е назначен персонален лекар, който я наблюдава денонощно.

Да си признаем, ние бяхме доста шокирани от тази информация. Вярно е, че актьорите използват телата и лицата си в своята професия, но подобно издевателство крие много рискове и ни се струва прекалено. Все пак Ан не е Беър Грилс, нали?

Предполагаме, че ролята й не изисква твърде много движение, но се чудим как запомня репликите си, при положение, че е нон-стоп гладна. Защото с 500 калории на ден трудно можеш да имаш друго усещане...

Стискаме палци на симпатичната актриса да се справи с това предизвикателство без сериозни последствия. И да не допуска повече толкова драстични експерименти със здравето си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май