Шокиращата трансформация на Юля от ТАТУ

Някой май е попрекалил с операциите
Шокиращата трансформация на Юля от ТАТУ

Помните ли руския дует ТАТУ? Две малки момичета, добили невероятна популярност заради добре измислена ПР стратегия. Девойките изчерпаха потенциала на "лесбийския" си дует и вече се подвизават на музикалната сцена по единично.

Доста неприятно ни изненада една от двете позабравени руски звезди. Забелязахме, че сериозни промени са настъпили във външния вид на тъмнокосата Юлия от дуета. За огромно наше смайване момичето е приложило сериозен брой пластични операции върху лицето си и сега е изгубилo почти напълно стария си облик. От снимките личи, че Юля има корекции на носа, скулите и най-вече на устните си, които са придобили един малко комичен размер. Въпреки че е само на 28 години, младата жена има и ботокс в челото.

Още нейни снимки от преди и сега има в галерията ни. Вижте и бившата й дуетна половинка - Лена Катина.

В личния си живот Юлия е майка на две деца от различни мъже. Първото е родено през далечната 2004 г., когато самата тя е само на 19 години. Второто й дете е родено през 2007 г., но връзката й с бащата отново не оцелява дълго. Може би, за да скъса с предишното си "аз" и да не бъде сравнявана с тийнейджърката от ТАТУ, Юля е решила да промени външния си вид до неузнаваемост. Попаднахме и на нова песен на Юлия в дует с руския изпълнител Дима Билан. В клипа личат доста добре промените, които тя е направила с външния си вид.

Намерете ни и във  фейсбук, за да ви показваме още интересни истории.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април