Умерено здравословен пример: Деми Мур

Или няколко неща, които приземяват звездата сред хората
Умерено здравословен пример: Деми Мур

Трябва да признаем, че Деми Мур и Аштън Къчър ни бяха ужасно симпатични като двойка. Дълго време те демонстрираха, че възрастта няма общо с хармоничните (поне на пръв поглед) отношения между двама души. И раздялата им, според нас, е много по-свързана с етикета "холивудска звезда" и всичко, което означава той, отколкото с 16-те години разлика помежду им. Но това е друга история :)

Актрисата, която само преди месец навърши 49, изглежда абсолютно зашеметяващо за възрастта си, но днес ще я използваме като противоречив здравословен пример. Защото, независимо колко я харесваме, не можем да отречем, че наред с положителните аспекти в своето поведение, тя има и някои слабости. Но дебело ще подчертаем, че по този начин ослепителната Деми само ни доказва, че преди всичко е човек и едва след това – почти нереална знаменитост...

Няколко минуса

justjaredКогато през 2002 г. срещна Аштън и двамата афишираха официално връзката си в началото на следващата година, Мур предприе борба на живот и смърт с годините. Все още се носят легенди за процедурите, които популярната дама е опитала, за да спре поне за малко времето и следите, които то оставя върху нея.

Няколко години по-късно, в свое интервю, бившата съпруга на Брус Уилис сама намекна, че състезанието със старостта е взело връхна точка след срещата й с по-младия й съпруг (все още!) и я е подтикнало към сериозни опити с тялото и здравето й.

Нейни приятели твърдят, че за около 2 години Деми е пробвала всякакви възможни диети и е сменила няколко персонални треньора, докато открие най-добрата комбинация за себе си.

Изглежда обаче не само щастливите моменти, но и разочарованието подтиква звездата към крайности. След като през септември се появиха красноречиви доказателства за изневярата на Къчър, актрисата буквално се стопи. Нито близките й, нито почитателите й са я виждали толкова болезнено слаба.

Приближени до Мур споделиха на няколко пъти, че тя се обвинява за провала на третия си брак и буквално е спряла да се храни. Ако съдим по визията й, определено има нещо вярно в тези твърдения, тъй като звездата е по-слаба от всякога.

И няколко плюса

Кратката почивка от актьорската кариера в края на 90-те и развода с Брус Уилис подтикнаха Деми към доста крайности по отношение на визията й. След установяването на сериозни отношения с Аштън, тя призна, че именно този тежък период я е научил да уважава тялото си. И да се грижи адекватно за него, като балансира храненето си, физическата си активност и различни възможности за релаксация.

Госпожа Къчър, както все още се подвизава в Twitter, преди време, незнайно защо, беше използвана от вегани и суровоядци като рекламно лице на хранителните им навици.

Във фотосесия, дело на Марио Тестино, актрисата отрече да е привърженик на подобен тип хранене, позирайки, докато яде хамбургер.

justjared

Тя сподели няколко пъти, че тийнейджърите експериментират с храненето от малки и много често – с драстични режими, без съзнателно да подкрепят каузи или определени принципи. За това трябва да им се дава възможност да правят информирани избори, а не да им се натрапват крайни диети, които забраняват важни хранителни източници. С което ние сме абсолютно съгласни!

Остава ни само да пожелаем на Деми да преживее по-бързо предстоящия развод и да възвърне отново изключителната си, атлетична форма, която поддържаше само допреди няколко месеца.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април