Симптомите на мигрената

Симптомите на мигрената

Най-важното

Още по темата

Мигрената е едно от неприятните чувства, които ни съпътстват през деня. Тя може да ни попречи да се концентрираме и да дадем 100% от нас на работното място. Също така мигрената може да ни попречи да тренираме качествено. Ето какви са симптомите на мигрената и ще успеем да я спрем преди да започне.

Депресия. Ако сте депресирани, вие имате голяма вероятност от това да получите мигрена. Тя е хронична и може да ви мъчи дни на ред. Това е неприятно и трябва да вземете мерки да намалите депресията.

Липса на сън. Ако дни на ред не се наспивате добре, това почти сигурно ще ви доведе мигрена. Тя е краткотрайна и с един добър сън ще я премахнете. Не подценявайте съня, той е важен за функцията на тялото.

Сополив нос или сълзи в очите. Това е един от знаците, че ще получите мигрена. Ако не сте болни, а просто имате тези симптоми, ще се сблъскате с неприятната болка в главата.

Глад. Преди да ви удари мигрената, някои хора изпитват невероятен глад. Все пак няма как да знаете, че гладът не е просто от умора, а е симптом на мигрената.

Болки в очите. Това също трудно може да се разпознае дали е от мигрената или просто от претоварване на очите с цял ден стоене пред телевизора или компютъра.

Болка във врата. Много хора съобщават, че първо ги боли врата, а после ги боли главата.

Прочетете още: 10 факта за здравословното хранене.

Вижте още: Веществата, които трябва да приемате всеки ден.

Вижте още: 8-те храни, които да ядете за неустоима кожа.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
здраве мигрена симптоми

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април