Здравословен пример: Моника Белучи

Една ослепително красива италианка, която винаги изглежда отлично
Здравословен пример: Моника Белучи

Моника Белучи няма нужда от представяне. Красивата италианка, която след две седмици ще стане на 48, е истински секссимвол вече няколко десетилетия. И дори става по-ослепителна с годините.

Към това обаче бихме добавили, че Белучи е символ и на отлично здраве, вероятно защото никога не се поддаде на холивудската мания да отслабва до неузнаваемост или да бъде супер атлетична. Напротив – брюнетката винаги е естествена, женствена и непринудено омагьосваща.

Снима се още от 13-годишна, на 25 става професионален модел и печели възхищението на купища популярни дизайнери. Но успява да запази обаятелните си форми, заради което вероятно не става част от поколението на супермоделите през 90-те, които са значително по-кльощави и високи.

Hollywood TunaКато актриса на няколко пъти й се налага да отслабва и напълнява за определени роли, но обикновено се връща към обичайната си женствена форма бързо и лесно.

Споделя, че мрази тренировките във фитнеса, но обожава да плува. А покрай съпруга си, Венсан Касел, е пробвала капоейра и кикбокс, които й допадат.

В редица интервюта Моника споделя, че е чистокръвна италианка, защото обожава хубавата храна. "Не мога да спазвам диети, това са глупости", обяснява тя. И продължава: "Ако трябва да отслабна малко, просто увеличавам месото за сметка на всичко друго и готово. А и се обличам в черно, което е доста по-забавно от спазването на която и да е диета".

Откакто роди двете си дъщери - Дева през 2004-та и Леони през 2010-та, актрисата казва, че те са нейните треньорки. "Посвещавам им огромна част от времето си: играем заедно, готвим, обличаме се, плуваме. Това е най-забавният спорт на света", обяснява тя.

Относно тайните си за красота, Белучи казва: "Нямам такива. Красотата трябва да идва отвътре. Ако не се чувстваш добре, невъзможно е да изглеждаш добре. Ако си здрав и щастлив, това се вижда и прави впечатление веднага".

На нас това ни звучи като истинско здравословно вдъхновение, как мислите? Вижте още няколко снимки на актрисата в галерията :)

Hollywood Tuna

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 24.09.2012 | 09:58
    Очарователна! Красива! Естественна!

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април