Звездна диета: Келан Луц

Младият американски секссимвол е усвоил здравословни, но не крайни хранителни навици
Звездна диета: Келан Луц

Както казахме, младият Келан Луц е секси не само като вампира Емет Кълан в тийнейджърската сага "Здрач". Всъщност американският актьор има визия, която печели както женските сърца, така и възхищението на мъжете от различни части на земното кълбо.

И никак не е чудно, че палавият мачо често е замесен в афери с красиви мацки, а сред по-продължителните му връзки са тези с Кийла Юъл (негова колежка от сериала "Дързост и красота") и Ана-Лин Макорд (с която играят в сериала "90210").

Вече разбрахте с какви упражнения Келан поддържа перфектното си тяло, но тренировките не са достатъчни...

Хранителният режим

Новият Посейдон (героят му във филма Immortals, който ще излезе тази година) не винаги се е хранел здравословно. Луц е отгледан от разведената си майка и има още 7 братя и сестри, така че невинаги е можел да избира по отношение на храната. В редица интервюта споделя, че понякога е изяждал ненужно големи количества храна наведнъж, защото следващото хранене и било под въпрос.

Сега актьорът е много внимателен с режима си – обикновено яде на всеки 2-3 часа и залага на малките порции. Не пропуска закуската, а за да поддържа метаболизма си активен през нощта, изяжда по 1-2 твърдо сварени яйца преди лягане. Приема доста сериозни количества протеин в комбинация с чисти въглехидрати (по-малко захар), за да поддържа мускулната си маса.

Ако се подлага на диета, то тя рядко е крайна, тъй като изчиства излишните подкожни мазнини доста бързо.

Препоръките

Келан не пропуска хранене през деня, но се старае да внимава с късните похапвания. Обича късните вечери с продължение, но това не е най-добрият начин да запазиш изваяната си коремна преса.

Споделя, че обожава бонбони, особено желирани, и понякога само премахването им от менюто му довеждало до впечатляващи резултати. Точно за това е на мнение, че със захарта много трябва да се внимава.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април