Закуската в леглото

Една готина глезотия
Закуската в леглото

Сигурни сме, че вие също обичате да похапвате в спалнята си от време на време, нали? И се обзалагаме, че бихте били очаровани, ако утре сутрин партньорът ви се сети да ви приготви закуска в леглото. А за да го вдъхновите да го прави по-често, изненадайте го първи с готиното и вкусно събуждане.

За да сме ви полезни пък, ще ви дадем три прости съвета, които се надяваме значително да улеснят задачата ви:

Планирайте

Дали ще бъдат палачинки, омлет или прочее сутрешни шедьоври, съветваме ви да избистрите кулинарната си идея още от вечерта. Нещо повече, пригответе си всички продукти и кухненски приспособления, необходими за реализацията й.

Това ще ви позволи да сте добре организирани на сутринта и да се справите с готвенето за нула време.

Направете го простичко

Няма нужда да претрупвате подноса с храна и да го превръщате във великденска трапеза. Сложете най-важното върху него – палачинките, например. И чашата с ароматно кафе! Ако половинката ви има нужда от друго, ще дотичате до кухнята и ще го вземете.

Направете го романтично

Върху подноса поставете китно цветче или малка бележка със забавно послание върху нея. Въображението ви е голямо – използвайте го и този път. Не се съмнявайте, че жестът ви ще бъде високо оценен и запомнен.

В крайна сметка, закуската е страхотен начин да кажете "добро утро". Съгласни сте, нали? И споделете: случва ли ви се и на вас и колко често? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април