Фитнес лятото на известните 2

Забавно и интересно
Фитнес лятото на известните 2

За техните тела няма почивен ден. Популярните персони отвъд Океана тренират дори и през лятото, даже тогава са още по-нахъсани и постоянни. След като преди време ви разказахме как се поддържат в добра форма през горещите дни няколко от тях, сега е ред на нова порция летен фитнес по холивудски.

Хилари Дъф

Сладката актриса сравнително бързо и успешно се втали след раждането на първото си дете, а килограмите, от които трябваше да се отърве, определено не бяха малко. Хилари беше упорита обаче и бързо възвърна добрата си фигура. Мадамата посещава редовно фитнес залата, а през лятото играе и бейзбол с добри приятелки.

1019133Instagram

Сиара

През горещия сезон тъмнокожата изпълнителка честичко посещава клуба на един от любимите треньори на звездите – Гунар Петерсон. Гунар е известен с това, че "измъчва" на макс клиентите си, но пък резултатите си заслужават. Сиара изглежда невероятно и няма две мнения по този въпрос.

1019131Instagram

Ванеса Хъджънс

За Ванеса лятото определено е фитнес. Мацката редовно може да бъде засечена в спортно облекло – да практикува пилатес. Любимо занимание през настоящите дни е и спинингът.

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април