Силовите тренировки на Леброн Джеймс

Силовите тренировки на Леброн Джеймс

Най-важното

Леброн Джеймс е може би един от най-добрите баскетболисти в момента. Той притежава невероятно движение, страхотен поглед и безпогрешен мерник. А под коша той е неудържим, той "чупи" кръстовете на противника и забива без проблеми. Неговата тайна не е само талантът му, но и тренировките, които той прави. Представям ви силовата му тренировка, която го прави един от най-мускулестите баскетболисти.

Понеделник. Направете суперсерия лицеви опори, до отказ, след това 10 набирания. Почивката е 2 минути и направете втората суперсерия - дъмбел за бицепс (по 15 повторения на ръка) и дърпане на въже за гръб (20 повторения).

Вторник. Направете 3 серии по 12 повторения на клек с дъмбели, след това клек-подскок 3 серии по 20 повторения. След това направете още 3 серии напади с дъмбели и смяна с подскок и след това за пръсец отново с дъмбели.

Сряда. Лежанка 3 серии (пирамида през 10 килограма), флайс с дъмбели (3 серии по 12 повторения), лицеви опори (до отказ) и кофички (до отказ).

Четвъртък. 3 серии по 12 повторения лежанка с дъмбели, 3 серии вдигане на дъмбели над глава за трицепс. След това направете кофички до отказване и после крив лост за бицепс 3 серии по 20 повторения.

Петък. Клек на 1 крак (3 серии по 12 повторения с дъмбели), подскок на 1 крак (3 серии по 12 повторения на крак), страничен напад с дъмбел и накрая скачане на въже до отказ.

Вижте още: Тайните на Роджър Федерер.

Вижте още: Тренировката на Дейвид Бекъм.


Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април