Кристиано Роналдо се появи в нелепа японска реклама

Кристиано Роналдо се появи в нелепа японска реклама

Най-важното

Звездата на Реал Мадрид и носител на златната топка за миналия сезон и приза за най-добър играч в Европа Кристиано Роналдо се появи в нелепа японска реклама. Тя бе заснета по време на престоя му в Япония, където беше на гости и в комедийно ток-шоу, което е много популярно в Япония.

Сигурно сте си помислили, че звездата на световния футбол е участвал във футболна реклама или в реклама на някоя известна спортна екипировка. Лъжете се. Кристиано Роналдо рекламира уред, който тренира лицето... Да, точно така, фитнес уред, популярен в Япония, който тренира скулите. Може да ви се струва странно, но в Япония е много популярно хората да тренират лицата си, а не бицепсите например.

Този уред е меко казано странен, лапвате го и започвате да се клатите и уреда започва и той да се клати и по този начин според японските фитнес инструктори ще заздравите лицето си. Каква тренировка само? Инструкторите в Япония препоръчват тази джаджа да се използва по 1 минута всеки ден, за да могат да получат лицето на Кристиано Роналдо. Много странна реклама и странен тренировъчен аксесоар.

Вижте нелепата реклама и невероятно странният фитнес аксесоар в добилата популярност по цял свят японска реклама тук:

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май