Камерън Диас: "Антиейджинг? Няма такова нещо!"

Актрисата има добро мнение за остаряването
Камерън Диас: "Антиейджинг? Няма такова нещо!"

Може да не е кой знае какъв кино талант, но си я бива - Камерън Диас е готина мадама и безспорно сме ѝ фенове. Наскоро даже ѝ станахме още по-върли почитателки заради книгата, която издаде преди броени седмици.

Четивото носи дългото заглавие "The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body"("Книга за тялото: Законът на глада, науката на волята и други начини да обичаш прекрасното си тяло - в свободен превод от английски език). Не сме имали възможността да го прехвърлим, тъй като все още го няма по българските книжарници, но сме убедени, че книгата си заслужава да се разлисти.

Във връзка с промотирането ѝ, в интервю за сп. "People" Камерън сподели съвсем откровено преди време, че няма никакво, ама никакво желание отново да е на 25 години. Сега, на 41, Кам се харесвала повече, за вярване или не.

"Няма такова нещо като антиейджинг", отсече още категорично актрисата за популярното издание. "Нито пък има "връщане на времето". Фактът, че живеем в общество, което продава тази измислица на жените, ме докарва до лудост. Карат ни да мислим, че това, че не сме успели да се "задържим" млади, че сме остарели, е провал. Иска ми се онези дами, които вярват в този фалш, да ни оставят нас - другите жени, да остаряваме красиво и да разберат, че колкото по-стар ставаш, толкова си по-мъдър.", заключва философски блондинката.

Истината е, че напоследък Диас е в отбора на звездните мацки, надхвърлили четиридесетте, които залагат на естествената си красота и чар. Камерън слага много малко грим по лицето си, не прикрива нищо и оставя на младежкия си дух да свърши останалата работа.

Браво на нея! Само така :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април