Закуските на знаменитостите

Закуските на знаменитостите

Много от вас се чудят как се хранят известните за да изглеждат винаги добре и във форма. Ето закуските на някои от известните лица.


Джъстин Тимбърлейк. Той яде 2 закуски. Едната е гофрети с ленено и бадемово масло, а другата бъркани яйца. След това той често пие протеинов шейк.


Гуинет Поутроу. Тя е на нисковъглехидрадна диета и ниско глутеинова диета. Тя закусва със зеленчуков омлед, пушена сьомга, авокадо или пълнозърнест хляб.


Клои Кардашиян. Звездата от различни сериали сподели в списание "People", че закусва със зърнена храна с 2% мляко и кафе.


Карли Йепсен. Певицата споделя, че закусва едно и също нещо - ванилов йогурт с плодове и в много редку случаи варено яйце.


Кели Озбърн. Тя е известна с това, че за кратко време успя да свали доста сантиметри от талията си. Озбърн споделя, че ключът към успеха е закуската. Нейната се състои в сандвичи с варени яйца и зеленчуци.


Шакийл О'Нийл. Повечето от вас си мислят, че този огромен бивш баскетболист помита всичко на закуска. Но това не е така, той похапва само омлет с портокалов сок.


Брук Бърг. Тя закусва с шейк от различни плодове, най-често кокос и боровинки и протеинов десерт.


Джулиан Хю. Тя закусва с бъркани яйца с аспержи, плодове и зелен чай.


Бруклин Декър. Нейната закуска се състои в омлет, йогурт и плодове.

ключови думи:
закуска хранене

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април