Диетата на Мария Шарапова

Диетата на Мария Шарапова

Най-важното

Мария Шарапова е една от най-сексапилните тенисистки. Тя не само изглежда по невероятен начин, но и е една от най-силните тенисистки на корта. Тя е носителка на много титли от "големия шлем" и е бивша номер 1 в световната ранклиста по тенис. А от 1 година на сам тя е гадже на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Ето каква е диетата на Шарапова, благодарение на която тя изглежда превъзходно и е винаги във форма на корта.

Нейната диета е базирана на висок прием на протеини и нисък прием на въглехидрати и мазнини. Храните, които имат антиоксидален ефект също присъстват в нейната диета. Не случайно тя изглежда толкова млада.

Закуска. Тя предпочита зеленчуково смути, йогурт с боровинки, овесена каша или киноа. Тя ги комбинира по различен начин за да има равновесие.

Леки похапвания. Тези нейни хапвания са само от плодове и са преди и след тренировките й. Най-често хапва банани, ябълки, кайсии, праскови, пъпеш, диня и гуакамоле.

Обяд. На обяд тя яде сандвич с халуми, често присъства и морската храна в нейното обедно меню. В редки случаи яде и месо.

Вечеря. Вечерята на Мария Шарапова се състои от супа и различни месни ястия, които й набавят протеини, които е изгубила след тежкия тренировъчен ден.


Тя рядко си позволява сладки изкушения, въпреки че тя е създателка на бонбоните "Шугарпова".

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
диета Мария Шарапова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април