Диетата на Дженифър Лопез

Диетата на Дженифър Лопез

Тя може да пее, да танцува и да се превъплъщава в различни роли. Това е Дженифър Лопес. Освен гореспоменатите таланти, тя изглежда винаги във форма, а формите й са невероятни. Ето няколко от храните, които Джей Ло обича да похапва и по кое време ги хапва.

1334886

Той ни набавя 20 пъти повече антиоксиданти, от колкото зеления чай. Той намалява депресията и мигрената. Тя предпочита да хапва черен шоколад, защото той има по-малко калории.

Млечен шейк след кардио. Тя обича да си прави шоколадов млечен шейк след дълга кардио тренировка - бягане или каране на колело. Ако приемете този шейк до 30 минути след тренировката, той ще ви набави необходимите въглехидрати, които да възстановят мускулите.

Бургер след силова тренировка. Месото, което Дженифър Лопес харесва е говеждото. Нейният бургер се състои от говеждо место, маруля или друг зеленчук, кедър и чушки. Месото помага на мускулите да се възстановят след тежка силова тренировка, за това Джей Ло хапва месо след тежки тренировки.

Кафе преди тренировка. Много проучвания показват, че кафето е полезно преди тренировка, защото набавя необходимата енергия, която ни е нужна да завършим тренировката.

Багел преди тренировка. Белите въглехидрати са сочени за основния виновник за повишаването на инсулина в кръвта, но в малко количество набавят енергия на организма ни. За това Дженифът Лопес хапва 1-2 багела преди тренировка, за да й дадат сили.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април