Лосион за тяло. Ама на кубчета!

Лесно можете да си пригответе масажно блокче в домашни условия
Лосион за тяло. Ама на кубчета!

Пуф, тази единствена почивна неделя от дългата работна седмица дойде най-накрая. Няма да ви лъжем, че я дочакахме адски трудно и мъчително. След като вече получихме това, от което имахме нужда обаче, ще гледаме да му се насладим пълноценно. А именно - спретвайки си интересна спа терапия в домашни условия. 

Допитахме се до девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg за това, за което можем да сторим за себе си, а те ни предложиха да си направим лосион за тяло на кубчета и да го използваме за масажни и редица други цели. 

Лосион на кубчета?! Да, и ние реагирахме по същия начин, затова беше нужно да получим пълен инструктаж за реализацията на това спа чудо. Оказа се, че, всъщност, то не се приготвя толкова трудно, както си помислихме първоначално. Даже напротив. 

Всичко, което ни е необходимо за целта, се намира в кухнята ни, представяте ли си! Всъщност, jenite предлагат няколко начина за приготвяне на лосион на кубчета - непременно им обърнете внимание, няма да съжалявате. 

Иначе, употребата е проста - блокчето се използва като предварително се затопля в дланите, а след това внимателно се прокарва по тялото. Резултатът: осигурява перфектен масаж, откъдето и да го погледнете. 

1138048Pinterest!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април