Изкуство, спорт и забавление в едно - Крав Мага

Всеобщ факт е, че сме жертви на забързаното ежедневие и като такива обръщаме все по-малко внимание на себе си, а умората, стресът и заседналият начин на живот оказват своето влияние върху нас
Изкуство, спорт и забавление в едно - Крав Мага

Всеобщ факт е, че сме жертви на забързаното ежедневие и като такива обръщаме все по-малко внимание на себе си, а умората, стресът и заседналият начин на живот оказват своето влияние върху нас.

Започваме да губим формата, пъргавината си, качваме някое излишно килце и като че това не стига, та се намира и по някое дребно нещо, което да ни ядоса и трупаме ли трупаме нерви докато... в един момент се превръщаме в бомба със закъснител.

Въпреки това непрекъснато търсим начини да поддържаме здрав дух и здраво тяло ,както и да се освободим от натрупаните напрежение и стрес.

За наше щастие вече има далеч по-приятен начин как това да се случи, пропускайки безкрайните мъчителни упражнения във фитнес залата или изморителните кардио тренировки.

Решението за тези проблеми е много по-ефективно, забавно и различно от познатите ни до сега методи и се нарича Крав Мага. Интересна комбинация, като имате предвид, че само с едно посещение спортувате и горите калории и изливате цялата негативна енергия и агресия.

Всъщност Крав Мага представлява съвременна израелска система за самоотбрана. Тя е базирана на естествени реакции, прости движения и защитни принципи.

Крав Мага подготвя в обектите на самоотбрана, самозащита, борба и бойни умения, както и умения да защитават другите, всички в уникално и всеобхватно учение и начин. Тренировките се водят възможно най-реалистично.

Важна част от подготовката на трениращия е симулацията на реални нападения. Методиката на обучение е разчетена така, че да може да бъде изучена в максимално най-кратки срокове.

Въпреки че в България този вид спорт тепърва навлиза, набира популярност с доста бързи темпове. Вече има основано сдружение - "Крав Мага България”, което официално представлява израелската бойна система и организира редовни обучения, курсове и семинари.

Крав Мага е перфектният начин да съчетаем полезното с приятното и определено е една инициатива, с която си струва да се захванем.

Перфектната комбинация от 3 в 1-изкарваме натрупания стрес, забавляваме се и спортуваме докато се учим на самоотбрана - какво по хубаво от това?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април