Кардио за дупе

За да демонстрираш без свян оформените си задни части, трябва да се постараеш да разкараш и малко тлъстинки
Кардио за дупе

За да демонстрираш без свян оформените си задни части, трябва да се постараеш да разкараш и малко тлъстинки. Ще ти се наложи да изтичаш до близката фитнес зала и да си избереш подходящия уред. Комбинирай с упражненията на Кирш и резултатите няма да закъснеят (препоръчваме ти натоварване от час и половина три пъти седмично).

КРОС-ТРЕНАЖОР
Тук важното е да увеличиш вертикалното напрежение (пробвай с от 5 до 10) и на намалиш съпротивлението (между 4 и 6). Тази комбинация напряга прасците и дупето, не само краката ти. Опитай да обръщаш посоката на движение – напред или назад – на всеки пет минути.

ПЪТЕЧКА
Без значение дали предпочиташ да тичаш или да ходиш, можеш да концентрираш напрежението в бедрата и дупето, като нагласиш функциите на уреда. Нека наклонът да е поне 5%, а на всеки 2 до 3 минути го увеличавай до момента, в който решиш че си достигнала максимума на възможностите си.

СТЕП ТРЕТАЖОР
Това е класически уред за стягане на задните части. За по-голям ефект се обърни на една страна и кръстосвай десния върху левия в продължение на 5 до 15 минути (трудничко е, така че се постарай). После се обърни на другата страна и повтори с левия върху десния.

ключови думи:
кардио упражнения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май