Операция "готин татко"

Стани супергерой преди да се роди малчуганът ти
Операция "готин татко"

Не знам дали атлетичните мами са секси, но съм сигурна в едно: мускулестите татковци са супер изкушаваща гледка. Направо ти е кеф да ги наблюдаваш отстрани как носят на ръце малките си мишоци или ги гушкат нежно :)

Всъщност, да бъдеш "готин татко" никак не е лесна задача и талантливият блогър Роб Полак много добре знае това.

Господинът с нетърпение очаква раждането на детето си и не си губи времето, разбира се. Роб вече е изготвил програма за влизане в добра физическа форма, защото не иска хлапето му да има дебеланко за баща.

Мистър Полак си е направил символичен календар, на който е отбелязал цифрите от 80 до 1 – като всяка цифра обозначава една тренировка. Блогърът избира броят на сесиите да е толкова, защото очаква бебето му да се появи на бял свят след 20 седмици.

Тоест, идеята му е да тренира поне 4 пъти седмично, а реализираната тренировка ще зачертава с кръстче. Понеже е йогин, Роб ще заложи на практика по йога и ще тича.

899439Rob Pollak

Естествено, възнамерява да документира прогреса си в блога си, защото смята, че това ще е допълнителна мотивация за него да се справи с предизвикателството.

Ако питате мен, човекът заслужава похвала. Имайки предвид, че открай време мъжете имат навика да бременеят с жените си, поведението на мистър Полак е достойно за възхищение.

Вдъхновете се от примера му, бъдете готини татковци! Тренирайте и се грижете за себе си, за да може хлапето ви да се гордее с вас.

А ако имате какво да ни кажете, чувствайте се свободни да го направите на страницата ни във фейсбук, където приемаме коментари целогодишно :)   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април