Скачай в караваната

И да пътуваме!
Скачай в караваната

Един ден ще си имам каравана, казвам ви. Ще бъде малка, но ще успея да набутам вътре цялото си семейство + кучето. Ще обиколим с нея света, ще починем малко и после пак ще го обиколим, за всеки случай :)

Даже вече знам как ще изглежда бъдещото ми возило. Ще бъде розово и спретнато, досущ като това на заглавната снимка.

Къде го намерих ли? Ами, случайно попаднах на Love Lane – британски бранд, ситуиран в една ферма на полуостров Лизард, в южната част на английското графство Корнуол. Компанията продава и дава под наем страхотни винтидж каравани, всяка от които може да се похвали с уникален дизайн.

855933Love Lane

Въпросните къщички на колела са изключително симпатични и функционални. Вътре няма хладилник, но храната може да се съхранява в нещо-като-хладилна чанта. Кухнята е напълно оборудвана и предоставя достатъчно възможности за кулинарни приключения. Има приспособления и за барбекю-мероприятия :)

855927Love Lane

Представяте ли си каква пролетна ваканция може да преживее човек в подобно убежище? Чудесна! Самият полуостров Лизард е тих, спокоен и живописен. Плажните емоции тук са гарантирани, както и много други забавни активности, между които: подводно гмуркане, ветроходство, вълнуващи разходки сред природата, езда и още, и още... 

Ех, че живот! 

Порадвайте му се в галерията :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април