Как Селена Гомес се втали за три седмици?

Очевидно - невъзможното е реално!
Как Селена Гомес се втали за три седмици?

Обсъжданата любимка на тинейджърите заради връзката ѝ с Джъстин Бийбър отново придоби доста закръглени форми още в началото на 2015 година. След което изненадващо само в рамките на 3 седмици се стопи с цели 10 килограма!

Селена Гомес и друг път ни е изненадвала с необичайните си трансформации, но този път определено го направи в наистина кратки срокове. Този път певицата беше стигнала до рекордно наддаване на килограми и то благодарение на не особено здравословния си начин на живот, след което се стопи с невероятна скорост.

За младата актриса всичко започва през април тази година, когато е на почивка в Мексико, където напълно забравя за задръжките си по отношение на храненето и това се отразява и на визията ѝ на плажа. Редица таблоиди в целия свят писаха за напълнялата Селен, а снимките ѝ по бански костюм се появиха и в социалните мрежи. Звездата дори отнесе и доста обиди и препоръки от фенове и недоброжелатели относно визията си.

1546475Guliver/Getty Images

Hollywood Life дори съобщава, че качването на допълнителни килограми по време на почивката в Мексико се оказва доста скъпо удоволствие за брюнетката.

Според мнозина причината за рязкото наддаване на килограми е занемарената фитнес програма на звездата по време на почивката ѝ както и старата страст на Селена към нездравословните храни.

Истината обаче се оказва много по-различна според нейна близка.

В ексклузивно интервю за Hollywood Life близка до Селена приятелка разкри, че причината за непредсказуемото покачване на килограми е от лекарствата, които звездата приемала за лечение. Нейното тяло реагирало на лекарствата с напълняване и задръжка на течности, което определено се отразило както на визията на актрисата, така и на самочувствието ѝ.

1546477Guliver/Getty Images

Въпреки интервюто в защита на Селена Гомес обидите в социалните мрежи не стихват по неин адрес, до момента, в който актрисата не е забелязана да се връща към обичайните си рутинни тренировки във фитнес залата.

Звездата включва всекидневни кардио тренировки два пъти на ден и спира всички доставки на храни в дома си. Забранява си отново бургери, пържени картофи и снаксове като залага предимно на зеленчуци, пресни плодове и риба. Така в рамките само на 3 седмици си завръща в предишната си перфектна форма и успява да се освободи от цели 10 килограма. 

1546476Guliver/Getty Images

Истината е, че певицата се е подложила на сериозен глад, за да може да се освободи от излишните килограми, което със сигурност е далеч от здравословното отслабване и начин на живот.

Съветвам ви да не следвате примера на звездата и да не се подлагате на глад и крайни ограничения с цел бързо премахване на килограми, защото по този начин ще подложите на сериозен риск здравето си!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април