4 упражнения за тънка талия и плосък корем

За 10 минути на ден
4 упражнения за тънка талия и плосък корем

Предлагаме ви четири упражнения, които ще приберат корема ви и ще превърнат талията ви в наистина изключително тънка. Заложете на тях, защото те ще ви се отразят по-добре, отколкото който и да е било тренировъчен уред.

Да, тези уреди за мъчения, които обещават да приберат корема ви като с магическа пръчка – корсетите, които звезди като Ким Кардашиян уж ползват са съблазнителни. Седиш си, нищо не правиш и изведнъж – чудна талия! Да бе да, наистина....

Но ако целодневните мъки не ви допадат, а искате да имате здрави и силни коремни мускули, които не се превръщат в пихтия в момента, в който спрете да тренирате, на помощ ви идва Лариса Ди Дио. Тя ви дава най-бързия и ефективен начин как с упражнения за талия да постигнете добър резултат.

Тези упражнения натоварват силно коремните мускули (отстрани на коремните) и ще помогнат за извивките на силуета ви и то само за 10 минути дневно. Изпълнявайте всяко едно от упражненията в рамките на 45 секунди и правете почивка в рамките на 30 секунди, след което повторете отново всички упражнения още 2 серии.

Звучи доста по-добре отколкото цял ден тормоз във фитнеса, нали?

Ето и самите упражнения:

1586144Mitch Mandel

Легнете на една страна и започнете да повдигате краката едновременно нагоре. В случай, че трудността на упражнението ви идва в повече се стремете да го изпълните за по-малко от 45 секунди, след което сменете страната.

1586147Mitch Mandel

Легнете по гръб, съберете краката заедно и ги вдигнете нагоре, така че краката да са перпендикулярно на тялото. Разположете ръцете от двете страна на тялото, така че да имате стабилна опора на тях. Започнете да накланяте краката към едната и другата страна в рамките на 45 секунди.

1586146Mitch Mandel

Легнете по гръб и свийте краката в коленете. Разположете ги на широчината на раменете. Повдигнете горната част на торса като водещи са ръцете. Изпълнявайте коремните преси като извъртате тялото на ляво и на дясно.

1586145Mitch Mandel

Легнете по корем след което застанете на лакти и пръстите на краката. Стремете се тялото ви в една линия и започете да накланяте ханша към едната и другата страна.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април