4 идеални упражнения за дами

4 идеални упражнения за дами

Тази тренировка ще ви помогне да развиете най-важните мускули. Те са лесни за правене и не е необходимо да ходите във фитнеса, може да ги правите у вас между епизодите на "Дневниците на вампира" или друг сериал. Направете 3 серии от по 15 повторения на всяко упражнение (ако не можете на всички да направите 15 повторения, намалете ги на 10 или 8).

Кофички на стол. Застанете до стол, като се подпрете с ръце за него, като те са зад кръста ви. Тялото ви трябва да е изпънато напред и започнете да правите кофички надолу-нагоре. Това упражнение ще ви натовари трицепса, гърдите и бицепса.

Лицеви опори. Правете обикновените лицеви опори, можете да ги разнообразявате като сменяте хвата или ако ви станат лесни, можете да вдигнете краката си по-високо и така лицевите опори ще станат по-трудни.

Клекове. Това основно и важно упражнение трябва да прави всяка дама. Можете да разнообразявате скоростта на клякане и ъгъла на клякане, колкото по надолу клякате, толкова по-трудно ще ви е.

За последното упражнение е нужно да застанете в позиция за лицева опора, само че да се подпрете на лактите си. Тялото ви трябва да е изпънато и така да се задържите между 30 и 40 секунди.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април