5 секс въпроса, които трябва да си зададеш

Не е необходимо да страдаш от кофти секс комплекс, за да си спретнеш това интимно интервю
5 секс въпроса, които трябва да си зададеш

Още по темата

Не е необходимо да страдаш от кофти секс комплекс, за да си спретнеш това интимно интервю. Направи го просто за да си осигуриш максимално добро прекарване в спалнята. Защото го заслужаваш.

1  "Правя ли секс по правилните причини?"  Едно е да правиш лош секс с някого, когото обичаш, а съвсем друго – да правиш секс, който те кара да се чувстваш зле. Вторият почти винаги се случва при "усложнени” обстоятелства. Тоест, когато искаш да си отмъстиш на някого, който ти е изневерил, ако си самотна, ако искаш да накараш някого да те обича, ако искаш да избегнеш скандал, ако те е страх, че той ще те напусне, ако му откажеш... Правилните причини да правиш секс звучат доста по-различно: лягаш си с някого, за да му покажеш чувствата си, за да се сдобрите, за да отпразнувате нещо и най-вече защото го искаш. След такъв секс няма как да се чувстваш самотна, празна или използвана.

2 "Харесвам ли тялото си?”  Докато ти се притесняваш за сто неща във фигурата си и си намираш куп недостатъци, партньорът ти искрено смята, че си страхотна. Лошото е, че това изобщо не е достатъчно за наистина хубавия секс. Докато не се почувстваш супер добре в собствената си кожа (тоест започнеш да харесваш тялото си такова, каквото е), няма как да се почувстваш сексапилна и съответно да се насладиш на качествени страстни изпълнения. Таиш ли някой и друг комплекс на тема "външен вид”? Ако да, започни всеки ден да си записваш по едно позитивно нещо, свързано с тялото ти. Ще видиш, че така след няколко седмици неусетно ще си променила отношението си.

3 "Мога ли да назова 5-те си топ ерогенни зони?”  Бутоните за пряк път към възбуда уж би трябвало да са еднакви – гениталии, шия, зърна на гърдите... И все пак няма двама човека, които да реагират по абсолютно идентичен начин на еротичната стимулация на въпросните зони. Плюс това освен очевидните страстни точки всеки си има допълнителни еротични точки на изненадващи места (като ушната мида, свивката зад коляното, вътрешната част на китката и т.н.) Така че е задължително да изследваш тялото си с помощта на пръсти, вибратор, перце или каквото ти подскаже фантазията, за да си изясниш къде и как обожаваш да бъдеш докосвана. Ако ти самата не знаеш какво ти действа разтърсващо, как очакваш другарчето ти по легло да го налучка?

4  "Какво е изражението ми след секс?”  Има неща, за които трябва да се доверим на реакциите на тялото си, а не на ума си. И сексът е едно от тях. Когато отидеш да си вземеш душ след секс, хвърли един поглед в огледалото. Какво виждаш там? Доволно грееща физиономия или тъжно, разсеяно лице с притеснено сключени вежди? Умът може да "изимитира” правдоподобни оправдания за лошия секс, но тялото ти в 2 сутринта – категорично не. Ако не харесваш онова, което виждаш в огледалото, се върни в леглото и се наспи добре. За да можеш да другия ден на свежа глава да се запиташ нещо, което е в състояние да промени коренно ситуацията.

5  "Казала ли съм му какво ми допада?”  Да предположим, че ти обичаш чушки бюрек, но не понасяш сурови чушки. Ще си поръчаш ли овчарска салата при това положение в заведение? Да, стига да уточниш – "без чушки”. Няма нищо срамно в това. Същото е и в секса. Достатъчно е да посочиш кои съставки от еротичното меню ти допадат, за да задоволиш сетивата си 100%. И да се насладиш на прекрасен резултат.

ключови думи:
въпроси секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април