Кои дами са най-добри в леглото?

Кои дами са най-добри в леглото?

Брюнетките са най-добрите любовници според 58% от мъжете, показва британско допитване. Резултатите сочат, че само 16% от анкетираните мъже избрали блондинките за най-добри любовници, следвани от дамите с черна коса (12%) и червенокосите (9%). "Досега брюнетките се забавляваха тихо и спокойно. Но вече изпреварват блондинките и се наслаждават на по-сексапилен подход към живота. Жените често идват в салона и искат да станат брюнетки, за да изглеждат по-сексапилни - от Елизабет Тейлър до Одри Хепбърн и Ан Хатауей, звездите брюнетки са вдъхновявали жените от десетилетия. Брюнетките имат здрави кичури с голяма еластичност и блясък, това засилва увереността и ги прави избор номер едно за цвят на косата", заяви фризьорът Ръсел МакГрат.

1789209

Изследването установило още, че много от общоприетите вярвания за любовта и връзката са неверни. Само 3% от анкетираните вярват, че криза в брака настъпва на седмата година, а една четвърт са на мнение, че проблемите започват много преди това. Две трети смятат, че е невъзможно да се поставят времеви граници за това кога партньорът ще започне да кръшка.

90% от анкетираните са категорични, че чувството за хумор е основният фактор при избора на партньор. Една четвърт от жените заявили, че биха спали със забавен мъж, дори ако не са привлечени от външния му вид. Изследването потвърждава, че пътят към мъжкото сърце минава през стомаха, като 55% от анкетираните представители на силния пол заявили, че са склонни да обичат повече партньорка, която готви добре.

Не съдете за способностите на потенциален партньор в леглото от движенията му на дансинга, съветват авторите на допитването. 75% от жените и 63% от мъжете заявили, че най-добрият им партньор или партньорка в леглото е бил ужасен танцьор/ танцьорка. Изследването показало още, че повечето хора не са привлечени от парите при избора на партньор, като 64% заявили, че доходът няма значение, въпреки че 33% признали, че той е фактор, макар и не основен. Само 4% от участниците в изследването заявили, че богатството е основна притегателна сила и че парите могат да купят любов.

1789208

Едно от популярните вярвания, което се оказва вярно, е че тихите хора са с по-голям сексуален апетит, като над една трета от анкетираните заявили, че това е така през повечето време, а 56% смятат, че това е вярно понякога. Само 9% казали, че тихите хора са притеснителни и в спалнята. Мъжете наистина мислят повече за секс от жените, като 59% признали, че подобни мисли се въртят в главите им по няколко пъти на ден спрямо 45% от жените.

ключови думи:
дами легло най-добри

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април