Секс игри: Любов по френски

Червено червило, капка Шанел, чаша вино и... сте там
Секс игри: Любов по френски

Бонжур! О не, не – няма да си говорим за революции, жандармеристи или Наполеон. Въпреки че, в известна степен, ще се доближим до революционните тематики, но в един друг аспект.

Предлагаме ви едно мислено пътешествие към града на класическите (еротични) сценарии. Там, където романтиката никога не спи, а любовта се консумира свободно. Париж...

Започнахте ли да си го представяте? Запазете това чувство в съзнанието си, защото малко по-късно може и да ви потрябва. Дотогава обаче се отдайте на мечтателен прочит и сглобяване на сладострастни идеи, като:

inm.comВ някоя хладна вечер, по парижки хладна, организирайте едно по-различно преживяване за вас и партньора/ката ви. Усамотете се и поговорете за всичко френско, което ви дойде наум, на чаша ароматно вино, произведено именно в Страната на петлите. Момичета, червеното червило е задължително! И парфюмът също - колкото по-близък до Шанел, толкова по-секси ;)

Ще се радвате на извънредна интимност, ако предварително сте обогатили речника си и в точния момент прошепнете нещо секси на френски. "Voulez-vous coucher avec moi?"*, например, никога няма да излезе от мода. Освен това, върши невиждани чудеса!

И там някъде, потопени в тази атмосфера, в която идеите като че ли се раждат по-бързо или умират незабавно, ако не са достойни за живот, се срещате очи в очи. С любовта и ласките. 

Истинското удоволствие е пред вас, затова не позволявайте да ви се изплъзне между пръстите.

Неутолими френски целувки, ефирно бельо в стил Мулен Руж и задължителния музикален фон...

Чудесна увертюра, нали? Продължението зависи от личното ви настроение и въображение, но ние ви съветваме да не поставяте граници на фантазията си, напротив. Отдайте се на мига докрай!

За да стане още по-пикантно, можете да включите и малко стриптийз. И да, това важи и за момчетата!

И накрая ви пожелаваме да преживеете Париж наживо, при това - по най-романтичния и страстен начин  :)

 

*от френски език, буквално "Би ли си легнал/а с мен?" (бел. ред.)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април