Йога за добре оформени рамене

Благодарение на 3 пози
Йога за добре оформени рамене

Списанието Women's Health ви предлага 3 йога пози, благодарение на които ще се сдобиете със силни и добре оформени рамене.

Именно те ще ви помогнат да подобрите и значително позата на тялото си и ще премахне дискомфорта от горната част на тялото ви. Стремете се да ги изпълнявате като загряващ елемент преди да преминете към друг вид йога пози или упражнения. Отделяйте всеки ден за тях в рамките на 5-6 минути.

Стремете се при изпълнението на позите да задържате във всяка една от тях за около 30-35 секунди.

1586514Beth Bischoff

Легнете по корем, след което се изправете в позата показана ви на горната снимка, така че опората ви да е разпределена между лактите и дланите и пръстите на краката. Изключително важно е тялото ви да се намира в права линия.

1586512Beth Bischoff
От първата поза на тялото приближете краката към торса като се стремите да държите гърба изправен и най-вече да не свивате коленете. Ще ви е от помощ, ако разкрасите краката така че да са на нивото с раменете ви. Приберете корема и задръжте в рамките на 30-35 секунди.

1586518Beth Bischoff

Легнете отново по корем, но този път опората ви трябва да е изцяло и само върху дланите и пръстите на краката. Краката трябва да са ви на нивото на раменете, както е изобразено на горната снимка. Задръжте в тази поза в рамките на 3-35 секунди.

1586510Beth Bischoff

От предишната поза застанете на една страна, като стабилност ще получите от дланта е краката. Задръжте в тази поза до 20 секунди особено ако сте новобранци в йогата и не можете да запазите първоначално равновесие. Изпълнявайки тази поза в близост до стена ще се чувствате по-сигурни.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април