Режимът на ангелите

Жаклин Жаблоснки
Режимът на ангелите

 ·      Режим на хранене и фитнес

"Вярвам, че всичко в умерени количества е ок. Разбира се, преди ревюто на "Виктория сикрет” не си поръчвам бургери и не се тъпча със сладолед. По принцип обичам да се храня здравословно и да готвя, затова и не ми е трудно, когато започна да се подготвям за ревюто. Целогодишно тренирам пилатес, наскоро опитах и бокс. Харесвам и двете, понеже тренират и тонизират цялото тяло.”

·      Здравословно меню

"Обичам яйцата, понеже са лесни за приготвяне. Обичам да правя бъркани яйца с различни зеленчуци – каквото имам под ръка в хладилника.”

1683602Pinterest

·      Поддържането на форма докато пътува

"Не мога да кажа, че е лесно, но започвам да свиквам. От треньорите съм научила някои лесни упражнения, които мога да правя навсякъде – планк, колело, упражнения за крака. Ако има фитнес в хотела, мога да опитам някои от уредите с по-леки тежести. Когато съм на път гледам да си нося и някакъв вид барчета.”

1683601Pinterest

·      Подготовката едно денонощие преди ревюто на "Виктория сикрет”

"Пия много вода преди ревюто, за да съм хидратирана. Избягвам рафинираните храни и десертите – наблягам на зеленчуците. Вечерта преди ревюто правя упражнения в стаята. А когато мина ревюто е време за бургер!”

1683604Pinterest

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април