Рапърът Криско „произвежда“ клонинги

Рапърът Криско „произвежда“ клонинги

Каквото и да говорим против чалгата, колкото и да не ни харесва този стил музика, няма как да не признаем един неоспорим факт. Мустакатият почитател на пиленцата Милко Калайджиев е непогрешим в откриването на бъдещи звезди. Доказал го е с лансирането на някои от най-популярните имена в тези така оплювани среди.

Ако трябва да търсим негов еквивалент в поп гилдията, то определено можем да кажем името на Кристиан Талев. Криско, както е по-известен сред феновете. Само че габровският музикант е подобрена версия на колегата си от поп-фолк бранша. И макар преди години да дразнеше много от феновете на рапа с "посредствеността" в стила си, с годините си пролича, че е пораснал, доусъвършенствал се е и най-важното – безпогрешно разпознава мелодиите и звездите, които ще се превърнат в абсолютен хит. Не стига, че започна с всяка своя песен да експериментира със собствените си възможности, а и прави за другите парчета, които няма как да не започнем да си припяваме.

Криско е като ракета носител, която хваща един талантлив, но нешлифован музикален диамант, и прави така че да завладее музикалните класации и сърцата на меломаните. Той определено има неповторим усет не само за даровитите откъм гласови данни кандидат-певци, но и за онази искрица във всеки прохождащ изпълнител, която може да го изстреля директно по музикалните върхове. Каквото е пипнал Криско, която и красавица да е лансирал, все се превръща в сензация. Е, затова за никой не е изненада, че изявяващия се като певец, продуцент и автор на песни габровец, съвсем очаквано направи свой собствен лейбъл. Единственото, което се чудим, е какво чака досега.

КРИСКО И МОМИЧЕТАТА

Още преди години, когато Талев прохождаше в професията, подаде ръка на неповторимата Дивна. После премина през куп други експерименти, но определено можем да твърдим, че с която и дама да е работил, резултатът винаги е бил забележителен.

Ако трябва да говорим обаче за негови собствени открития, то определено ще споменем екстравагантната Гери-Никол, новата дива Тита, провокативната Дара и гласовитата Вики. Криско намери и четирите хубавици в музикалното шоу X Factor и безпогрешно разпозна потенциала им да завладеят сцената. Защото от опит знае, че не е достатъчно да си просто добър изпълнител. Онова, което те прави изключителен, е личната ти харизма.

Хитмейкърът Криско

За новото откритие на Криско - Тита, можете да прочетете на страницата iNews.bg.

ключови думи:
Криско

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май