Звездни татковци: Орландо Блум

Актьорът се старае да прекарва всяка свободна минута с малкия си син Флин
Звездни татковци: Орландо Блум

Знаете, че си падаме по звездни татковци открай време, а днес ще фокусираме вниманието си върху още един: Орландо Блум.

Припомняме ви, че симпатичният актьор има прекрасно момченце от вече бившата си любима Миранда Кер. Малчуганът се казва Флин и е безкрайно сладичък. Не е случайно, че Блум използва всяка свободна минута, за да бъде със сина си. Включва се в игрите му, носи го на конче и го обсипва със солидни дози любов и нежност. Дори и от последната им тяхна снимка заедно си личи, че двамата са страхотни другарчета.

Флин е основната причина Орландо и Миранда да запазят добрите си отношения след раздялата. Макар че периодът не беше лек за никого от семейството, днес всички изглеждат напълно възстановени от преживяваното. Кер продължава да снима сексапилни фотосесии, а Блум се е фокусирал основно върху кино кариерата си. Много скоро ще имаме удоволствието отново да видим актьора в ролята на елфа Леголас във втората част на приключенската лента "Хобит"- "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Що се отнася до мъничкия Флин, той едва ли съзнава какво се случва с родителите му. Но последните правят всичко възможно да компенсират решението си и то да няма негативни действия върху хлапето им.

Браво на тях, нали?   

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април