Джони Деп: Дъщеря ми е бисексуална

Джони Деп: Дъщеря ми е бисексуална

Холивудският актьор Джони Деп потвърди, че неговата 16-годишна дъщеря Лили-Роуз е бисексуална. Актьорът призна това в интервю за вестник "Дейли мейл", като разкри, че е знаел за това дълго преди тя да се присъедини към ЛГБТ обществото (организация на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални), тъй като двамата са в много близки отношения. "Тя всичко ми разказва. Гордея се с отношенията с дъщеря си и напълно ѝ вярвам, макар да се безпокоя за бъдещето ѝ", сподели Джони Деп.

1786597

Лили-Роуз Деп се присъедини към ЛГБТ обществото през август 2015 г., когато се снима във фотопроекта Self-Evident Truths. Самата Роуз и до днес не е коментирала бисексуалността си.

1786598

В началото на април се състоя първата официална светска изява на Лили-Роуз Деп. Заедно с майка си Ванеса Паради, тя беше на представянето на модната колекция на Chanel в Ню Йорк. Красавицата, наследила чара и на двамата си родители, беше сред зрителите на ревюто на колекцията, наречена "Париж-Залцбург". То се състоя в сградата на културна фондация на Парк авеню. След ревюто младата дама позира за фоторепортерите. През юли пък Лили-Роуз стана лице на Chanel. Освен това стана ясно, че тя е решила да следва и пътя на баща си и да се занимава с актьорско майсторство.

Припомнчме ви, че Ванеса Паради и Джони Деп се разделиха през юни 2012 г. след 14 години съвместен живот, а през февруари 2015 г.актьорът сключи брак с Амбър Хърд.


ключови думи:
бисексуална известни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април