Диета за мързеливци

Диета за мързеливци

Тази диета е диета за мързеливци. Ако следвате нейните правила може да загубите от 8 до 12 кг. или да помогнете на тялото при поддържане на теглото.

1734576

Много жени, които искат да отслабнат, често измислят множество причини за това. Най-често това са липсата на време, неудобният работен график, невъзможността да се приема добра храна.

Излишно е да казваме, че повечето жени се отказват от диетите, защото изпитват невъзможност или нежелание да се откажат от обичайните храни, които приемат, дори това да се отразява отрицателно на тяхното самочувствие, форма и здраве.

В този случай "Диетата за мързеливци” е много подходяща. Тя може да бъде добра подготовка за дамите, които желаят да имат красива и снажна фигура, но не могат да устоят на изкушенията в храненето. Също така диетата е подходяща за жени, които искат да поддържат теглото си.

Диетично меню
Менюто на "Диетата за мързеливци” е много просто. Два часа преди всяко хранене изпивайте по две чаши вода. По време на храненията се старайте да не преяждате и да се храните с по-леки храни. След приключване на храненето изчакайте 10-15 мин. и изпивайте по една чаша вода. В случаите, че внезапно ви се прияде нещо не забравяйте за правилото да се пие вода 2 часа преди хранене!

През деня се старайте да приемате повече течности. Най-добре е това да бъдат вода или чай. Можете също така да пиети и сокове, но те трябва да бъдат пресни. Избягвайте да пиете големи количества сокове, които сте закупили от кварталния магазин.

1734579

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април